Shitlibs denken letterlijk dat Jimmy Dore de Apocalyps veroorzaakt

shitlibs-denken-letterlijk-dat-jimmy-dore-de-apocalyps-veroorzaakt

01-10-21 01: 20: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Oh lieve god laat dit alsjeblieft het toppunt zijn van Jimmy Dore Derangement Syndrome.

Progressieve commentator en journalist Nomiki Konst heeft een tweet naar buiten gebracht die eerlijk gezegd een eigen artikel nodig heeft om uit te pakken, niet vanwege zijn eigen intrinsieke krankzinnigheid, maar vanwege wat het zegt over wat er gebeurt met de linkse punditry en westers links in het algemeen.

Die tweet luidt als volgt:

“Ik heb het gevoel dat we op de rand staan van het einde van de mensheid en dat de gebroeders Koch, de Christelijke Coalitie, grote olie, de private militaire aannemers, groot onroerend goed, Manchin, Sinema, Biden en Dore verantwoordelijk zijn. Wie mis ik nog meer?”

Een van deze dingen is niet zoals de anderen.

Ja, Nomiki Konst gelooft letterlijk dat komiek en linkse YouTube-persoonlijkheid Jimmy Dore het einde van de wereld veroorzaakt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: