Spike-eiwit verslaafden: Covid vaccin-junkies liegen over ongevaccineerd zijn zodat ze extra booster injecties kunnen krijgen

spike-eiwit-verslaafden:-covid-vaccin-junkies-liegen-over-ongevaccineerd-zijn-zodat-ze-extra-booster-injecties-kunnen-krijgen

01-10-21 09:11:00,

New York Magazine publiceerde onlangs een verhaal waarin wordt gemeld dat “volledig gevaccineerde” covid-junkies liegen over het feit dat zij “niet gevaccineerd” zijn om zo toegang te krijgen tot hun volgende dosis booster shots, bericht Ethan Huff.

Getiteld “Johnson & Johnson & Regret,” vertelt het stuk van Benjamin Hart hoe Hart zelf diep teleurgesteld was dat hij de enkele dosis J&J injectie heeft genomen in plaats van een van de dubbele dosis mRNA injecties van Pfizer-BioNTech of Moderna omdat die met boosters worden geleverd.

Hart wil blijkbaar heel graag een boosterdosis, maar kan er geen krijgen. Dus hebben hij en anderen zoals hij “het heft in eigen handen genomen en zijn op zoek gegaan naar illegale boosters bij apotheken door zich voor te doen als ongevaccineerd.”

Net als junkies die op straat op zoek zijn naar hun volgende shot, zijn deze Covidianen zombies geworden, op zoek naar de volgende “vaccin” kick. Je vraagt je af wat er gebeurt als ze geen succes hebben?

In het geval van Hart was liegen over zijn vaccinatiestatus al genoeg om zijn plaatselijke apotheek de felbegeerde booster te ontfutselen. Hij geeft ook toe dat hij nu in feite een Big Pharma mormoon is die verslaafd is aan injecties met het Covid-19 virus.

“Ongeacht het feit dat een groeiend aantal bewijzen aantoont dat we nog een dosis meer kunnen gebruiken dan de Pfizer-fanaat of de Moderna-maffia – dat doorbraakinfecties op zijn minst iets vaker voorkomen bij ontvangers van één dosis dan bij onze zelfvoldane landgenoten met een dubbele dosis, ook al blijven ziekenhuisopnames uiterst zeldzaam”, klaagt Hart in zijn artikel, waarbij hij vitriool uitslaat tegen volledig gevaccineerde mensen die de dubbele dosis injecties hebben genomen.

Covid vaccin-junkies zijn wandelende zombies geworden in wanhopige behoefte aan hun volgende farmaceutische shot

Hart heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij als ontvanger van een enkelvoudige dosis vergeleken met zijn tegenhangers met een dubbele dosis aan het kortste eind heeft getrokken – omdat in zijn ogen meer injecties een betere bescherming betekenen.

“De kleine omvang van ons cohort, plus de tijdlijn voor de goedkeuring van vaccins in de VS (J&J was wat dat betreft natuurlijk de laatste), betekende dat de gegevens schaars waren voor grote delen van dit voorjaar en deze zomer,” klaagt hij verder over de onderzoeken naar injecties met één dosis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: