Tijdlijn en vroege chronologie van de Covid-19 “pandemie”, PCR-assay en sequencing

tijdlijn-en-vroege-chronologie-van-de-covid-19-“pandemie”,-pcr-assay-en-sequencing

01-10-21 03: 48: 00,

juni 2019 – In haar Economisch Jaarverslag luidt de in Zwitserland gevestigde Bank of International Settlements (BIS), de “centrale bank van alle centrale banken”, internationaal de noodklok. In het document wordt gewezen op de “oververhitting […] op de markt voor leningen met hefboomwerking”, waar “de kredietnormen zijn verslechterd” en “collateralized loan obligations (CLO’s) een hoge vlucht hebben genomen – wat doet denken aan de sterke stijging van collateralized debt obligations [CDOs] die de subprime-crisis heeft verergerd [in 2008]” Simpel gezegd: de buik van de financiële sector zit weer vol met rommel. Entries toegeschreven aan [vighi] volgen bepaalde wereldwijde en globalistische economische bewegingen tussen juni en september 2019.

Juni 13, 2019 – Gov. Andrew Cuomo tekent een wet die een einde maakt aan religieuze vrijstelling voor vaccins in de staat New York. NPR meldt: “De door de Democraten gecontroleerde wetgevende macht keurde de maatregel goed, die ook andere niet-medische vrijstellingen voor schoolkinderen in de hele staat elimineert.”

“We worden geconfronteerd met een ongekende crisis in de volksgezondheid,” zei Sen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: