Willie Garson: “Sex and the City” acteur noemt ongevaccineerde mensen “onwetende idioten”, dood vijf maanden na mogelijke Pfizer mRNA-geïnduceerde kanker

willie-garson:-“sex-and-the-city”-acteur-noemt-ongevaccineerde-mensen-“onwetende-idioten”,-dood-vijf-maanden-na-mogelijke-pfizer-mrna-geinduceerde-kanker

01-10-21 12:12:00, © Lisa Franchot (CC BY-SA 4.0) Een 57-jarige acteur is dood, in een andere op korte termijn, post-injectie dood die wordt geclassificeerd als kanker, schrijft Thecovidblog.com.

Willie Garson, wiens echte naam William Paszamant is, kreeg zijn tweede Pfizer mRNA-injectie op 14 april, volgens zijn Twitter-account.

Het is onduidelijk wanneer hij zijn eerste injectie kreeg. Maar zijn vaccin-fanatisme nam in maart een hoge vlucht. Deze blogger heeft onaangename individuen beschreven wier hele bestaan draaide om mondkapjes en vaccin-aanbidding, het herkauwen van mainstream media en overheidspropaganda, en het kleineren van de ongevaccineerden. Maar het was echt moeilijk en stressvol om de Twitter-geschiedenis van de heer Garson door te lezen. Hij was op social media erg boos en verbitterd .

Willie Garson op Twitter

De vijandigheid en minachting voor de ongevaccineerden en ongemaskerden begon eind maart, na zijn eerste injectie. Heer Garson zei dat iedereen mondkapjes zal dragen “voor de rest van ons leven” en verwees naar ongemaskerde mensen als “fucking idioten”.

Vervolgens probeerde hij schaamteloos iemand met reeds bestaande medische problemen te dwingen om de mRNA of virale vector DNA-injecties te nemen, ondanks de duidelijke risico’s voor hun gezondheid en welzijn.

Heer Garson ging door met het aanvallen van mensen die niet gevaccineerd waren en noemde hen “egoïstisch en onverantwoordelijk”.

In juli ging Heer Garson volledig in de aanval. Hij schepte eerst op over het feit dat hij Joods was en dat hij een goede Jood was in vergelijking met andere Joodse mensen.

Heer Garson was ook de zelfbenoemde nummer 1 trol van congreslid Glenn Grothman, Republikein-Wisconsin. Toegegeven, Grothman komt op deze blogger absoluut niet over als een fatsoenlijk mens. Maar noem het een keer en laat het gedaan zijn. Grothman leefde huurvrij in het hoofd van Heer Garson gedurende een groot deel van 2021. Het volgende is slechts een van de minstens honderd vitriole tweets aan het adres van Grothman.

Heer Garson kon zichzelf niet helpen als het aankwam op ‘deugdsignalering’ en het aanvallen van de ongevaccineerden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: