Australische volksgezondheidsfunctionaris geeft toe dat 6 van 7 recente COVID-19 doden waren gevaccineerd

australische-volksgezondheidsfunctionaris-geeft-toe-dat-6-van-7-recente-covid-19-doden-waren-gevaccineerd

02-10-21 03:24:00, Een Australische overheidsfunctionaris van de deelstaat New South Wales heeft toegegeven dat zes van de zeven recente COVID-19 sterfgevallen afkomstig waren van gevaccineerden, bericht Bigleaguepolitics.com.

“Zoals de minister zei, hebben we vandaag tragisch genoeg de dood aangekondigd van zeven mensen die het leven hadden verloren aan COVID-19, vier vrouwen en drie mannen, één persoon was in de veertig, één persoon in de vijftig, twee mensen in de zeventig. , twee mensen van in de tachtig en één persoon van in de negentig, al deze personen hadden onderliggende gezondheidsproblemen, één persoon was niet gevaccineerd, drie mensen hadden één dosis van het COVID-vaccin gekregen en drie mensen hadden twee doses van het COVID-vaccin”, zei NSW Deputy Chief Health Officer Dr. Marianne Gale.

Haar verklaring is hier te zien:

Hoewel de vaccins geen einde lijken te maken aan het aantal sterfgevallen, zal Australië de angst gebruiken om hun Orwelliaanse repressie voort te zetten en naar aanleiding van het nieuws eisen dat meer mensen zich aan de prik onderwerpen.

Reeds eerder is verslag gedaan van de zieke opkomst van Australië als voedingsbodem voor de meedogenloze globalistische technocratie die ontstaat als antwoord op de nooit eindigende pandemie:

De vice-premier van New South Wales, een staat in het zuidoosten van Australië, sloeg een resoluut autoritaire toon aan toen hij maandag ongevaccineerde mensen bedreigde…

“Er zullen in het regionale New South Wales mensen zijn die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren… Die op de elf oktober hun vrijheid zullen verliezen. De boodschap aan de ongevaccineerden is dat jullie geen vrijheid meer zullen hebben tenzij jullie je laten vaccineren.”

John Barilaro gaat door met het opleggen en handhaven van huisarrest in de voormalige strafkolonie, jaren na de aankomst van het coronavirus in Australië en de massale verspreiding van de ziekte.

Barilaro moest zich vorige maand verontschuldigen nadat hij 300 mensen die de begrafenis van een man bijwoonden “klootzakken” had genoemd, niet wetende dat het evenement niet in strijd was met de strenge en autoritaire COVID-wetten van Australië.

Beelden van draconisch politieoptreden tegen protesten in Australië hebben de wereld geschokt, waarbij de politie vrije burgers hardhandig thuis heeft opgepakt omdat zij van plan waren een protest bij te wonen, en degenen die vreedzaam demonstreerden tegen de Orwelliaanse thuisblijf-mandaten met geweld heeft aangevallen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: