Braziliaanse president Jair Bolsonaro zegt dat COVID-vaccinregime zal leiden tot “bevolkingscontrole”

braziliaanse-president-jair-bolsonaro-zegt-dat-covid-vaccinregime-zal-leiden-tot-“bevolkingscontrole”

02-10-21 07:21:00, De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, een frequente criticus van het COVID-19 vaccinregime, zegt dat het vaccinpaspoortsysteem dat wordt voorgesteld in zijn land en in de hele wereld uiteindelijk zal leiden tot bevolkingscontrole, bericht Shane Trejo.

Bolsonaro hekelde zijn critici, de gouverneurs van verschillende provincies in heel Brazilië, voor hun bereidheid om vaccinpaspoorten in te stellen die het hele openbare leven in zijn land zouden beïnvloeden.

“Deze gouverneurs van Rio de Janeiro, Sao Palo, Goias… Jullie willen een decreet uitvaardigen door middel van het vaccinpaspoort, dat wil zeggen, alleen degenen die gevaccineerd zijn, kunnen naar school gaan, alleen degenen die gevaccineerd zijn, kunnen zoiets doen,” legde Bolsonaro uit.

“Jongens, of we hebben vrijheid of we hebben het niet. En het verhaal zegt: dat iedereen die een deel van zijn vrijheid opgeeft voor veiligheid, eindigt zonder vrijheid en zonder veiligheid,” voegde hij eraan toe.

Op dat moment ging Bolsonaro nog verder en noemde hij het doel van het COVID-vaccinregime: bevolkingscontrole.

“Als je dit vaccinatiepaspoort aanvaardt, zal er binnenkort een andere eis komen en nog een en nog een… en je weet waar het dan zal stoppen… bevolkingscontrole. De mensen die mij er het meest van beschuldigden een dictator te zijn, zijn degenen die het nu doen,” verklaarde Bolsonaro.

Zijn volledige commentaar kan hier worden bekeken:

Brazilian President Jair Bolsonaro: “If you are accepting this vaccination passport, another requirement will come soon, and another and another…and you know where it will stop then…POPULATION CONTROL.”

pic.twitter.com/8q86KDNPOe

— Election Wizard (@ElectionWiz) October 1, 2021

Backup:

Wijlen plutocraat en ingenieur van het globalisme David Rockefeller zei ooit tijdens een diner van de Verenigde Naties: “Alles wat we nodig hebben is de juiste crisis en het volk zal de Nieuwe Wereldorde accepteren.”

Met COVID-19 lijkt het erop dat de juiste crisis eindelijk is aangebroken om het nieuwe tijdperk van het globalisme in te luiden. De massamedia is het publiek al aan het klaarstomen voor de nieuwe permanente veranderingen in de samenleving die op dit moment zo goed als onvermijdelijk zijn.

BBC News heeft hun grote visie op het Orwelliaanse “nieuwe normaal” uiteengezet van hoe de centrale planners en technocraten willen dat de samenleving er in 2022 uitziet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: