CNN tv-arts: “Gevaccineerden zijn net zo besmettelijk als ongevaccineerden” … “Dus door de ongevaccineerde mensen moet ik extra oppassen”

cnn-tv-arts:-“gevaccineerden-zijn-net-zo-besmettelijk-als-ongevaccineerden”-…-“dus-door-de-ongevaccineerde-mensen-moet-ik-extra-oppassen”

02-10-21 11:04:00,

De medisch analiste van de Amerikaanse nieuwszender CNN, Dr. Leana Wen, pleit voortdurend voor de snelle installatie van een gezondheidsapartheid, schrijft Orbisnjus.com.

Of en in hoeverre zij de uitvoering van het Coronabeleid van haar land van herkomst voor ogen heeft wanneer zij voortdurend pleit voor de verdere ondermijning van de Amerikaanse grondwet, kan tot dusver alleen maar worden gespeculeerd. Maar Dr. Wen’s voortdurende voorstellen voor “pandemie bestrijding” beloven niet veel goeds.

Het is des te veelzeggender dat de CNN-deskundige, die ook door het moederschip van het Economisch Wereldforum is uitgezonden om de wereld te redden van een uit de lucht gegrepen “ramp”, onlangs een toon van ontgoocheling liet horen toen zij, waarschijnlijk onbedoeld, in het nieuwsprogramma “Democracy Now” toegaf dat de COVID-19 gevaccineerden een even groot gevaar voor het grote publiek inhouden als hun tegenhangers.

“Ik ben het niet graag oneens met VS president Biden, maar dit is niet alleen een pandemie van de ongevaccineerden, want de gevaccineerden raken ook geïnfecteerd. En zoals we nu volgens de CDC weten, hebben degenen die gevaccineerd zijn en de Deltavariant hebben opgelopen, een aanzienlijk verhoogde virusbelasting en kunnen zij hun gezinsleden besmetten. Ik, bijvoorbeeld. Hoewel ik volledig gevaccineerd ben, zijn mijn kinderen dat niet. Ze zijn te jong om ingeënt te worden. Dus door de ongevaccineerde mensen moet ik extra op mijn kinderen passen.”

Hoewel haar slotverklaring elke logica ontbeert en in tegenspraak is met haar eerdere verklaring, is het een lang verwachte bekentenis dat de Corona-vaccinatiecampagne een schijnvertoning is. Volgens Wen zou er sprake zijn van een verhoogde besmettelijkheid en overdraagbaarheid in het cohort van gevaccineerden. Daarom zou zij er eigenlijk op moeten wijzen dat het grootste deel van de VS gevaccineerd is en meer verantwoordelijk zou moeten zijn voor de verspreiding van “Sars-Cov-2”.

Bovendien is haar consternatie in tegenspraak met het concept van “gevaccineerde kudde-immuniteit”, waarbij een ziekteverwekker wordt geacht te zijn uitgeroeid door geïnduceerde immunisatie. Maar als een virus even welig kan tieren onder de ingeënte bevolking als onder de niet-ingeënte, wie moet er dan in hemelsnaam als bufferzone optreden om de kwetsbaren te beschermen?

Van de inmiddels ontkrachte beweringen omtrent de doelmatigheid van de Corona-vaccinatie is de enige overgebleven bewering dat de injectie althans een ernstig “Covid-19” ziekteverloop verzacht,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: