Covid-19 in Wales: Een derde van de positieve gevallen is niet gevaccineerd

covid-19-in-wales:-een-derde-van-de-positieve-gevallen-is-niet-gevaccineerd

02-10-21 05:16:00,

Dus TWEE DERDEN zijn gevaccineerd… Juist, en COVID-19 vaccinzeloten beweren dat het hen helpt om uit de kritieke zorg te blijven… Weet je wie zich niet laten testen of “vaccineren”, mensen die niet kijken naar het mainstream media kartel bullshit narratief … Je weet wel, al die verzetsstrijders die jullie haten omdat ze opkomen voor jullie vrijheden. Juist… Blijkbaar is 2+2 Bullshit!

BBC.com:

Een derde van de mensen met bevestigde gevallen van Covid in Wales in de afgelopen week waren niet gevaccineerd, volgens nieuwe cijfers vrijgegeven door Public Health Wales.

Uit de cijfers bleek ook dat 99% van de mensen die de afgelopen week in Wales positief testten op Covid jonger was dan 60 jaar. Van hen was 37% niet gevaccineerd.

Bijna 13% van de ziekenhuispatiënten bij wie Covid was bevestigd, was niet gevaccineerd.

PHW zei dat de vaccins hadden geholpen het aantal Covid-ziekenhuispatiënten tijdens de derde golf veel lager te houden.

Hoewel 80% van de patiënten een dubbele dosis vaccin heeft gekregen, is dit volgens ambtenaren van de volksgezondheid geen bewijs dat het vaccin niet werkt – en dat vaccins 95% van de mensen uit het ziekenhuis houden.

Zonder de bescherming zouden de aantallen ziekenhuispatiënten veel groter zijn, voegden zij eraan toe.

Soms weet je niet meer of je moet lachen of huilen.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffecten

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: