De geheime gesprekken tussen Ursula von der Leyen en de Pfizer CEO

de-geheime-gesprekken-tussen-ursula-von-der-leyen-en-de-pfizer-ceo

01-10-21 10: 00: 00,

De geheime gesprekken tussen Ursula von der Leyen en de CEO van Pfizer

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 door RL.

Het is geen geheim dat de voorzitter van de EU-Commissie, Ursula von der Leyen, nauwe banden onderhoudt met vertegenwoordigers van farmaceutische bedrijven. De invloed van de farmaceutische lobby op de Europese Commissie is enorm (Corona-Transition reported). Toch is er nog veel niet voldoende opgehelderd over de invloed die de lobby op de Commissie uitoefent.

Dit is nu ook Emily O’Reilly op het spoor. De Europese Ombudsman eist meer transparantie van EU Commissie Voorzitter Ursula von der Leyen, aan wie ze onlangs een brief stuurde. Daarin wees zij erop dat de Commissie had verzuimd

” Lees verder

%d bloggers liken dit: