De gezellige ongevaccineerde

de-gezellige-ongevaccineerde

02-10-21 01: 59: 00,

De bevolking heeft de manoeuvre van de politieke kaste geslikt. De bevolking slikt werkelijk elke manoeuvre – bijna geen enkele lijkt zo onhandig dat ze gedoemd is te mislukken. Deze keer echter werd zelfs ik – als ervaren, reeds enigszins geharde Corona-opposant – opnieuw verrast. De grote partijen en de media waren het er blijkbaar over eens om de kwestie “Corona” helemaal buiten de verkiezingscampagne te houden. En zo was er op de verkiezingsavond een bijna grotesk schouwspel dat grensde aan ontkenning van de werkelijkheid. Het voelde alsof men in een tijdmachine was teruggevoerd naar het jaar 2019. Alles was als “vroeger”: het personeel, de argumenten, de onderwerpen. Alleen de gezichtsbedekkende zakken die veel partijsoldaten voor de camera opzetten, gaven aan dat we daadwerkelijk in het jaar 2021 waren.

De partij DieBasis heeft niet in de buurt van de door haar aanhangers gehoopte waarden – 1,4 procent – gekomen. En de andere verkiezingsuitslagen zijn zeer moeilijk te interpreteren met betrekking tot Corona.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: