De vreemde dwang tot vaccineren, die niet beschermt maar dood en ernstige schade veroorzaakt

de-vreemde-dwang-tot-vaccineren,-die-niet-beschermt-maar-dood-en-ernstige-schade-veroorzaakt

02-10-21 05: 58: 00,

In de overvloed van dagelijkse informatie verliezen wij gemakkelijk het overzicht en het zicht op het essentiële en het beslissende. Paul Craig Roberts, Amerikaans econoom en publicist, onderminister van Financiën tijdens de regering-Reagan, kent de weg in het web van officiële gangen en ondergrondse gangen van de Amerikaanse politiek. Laconiek, beknopt en met een duidelijke logica stelt hij de cruciale vragen over de inentingscampagne van de regering en de autoriteiten. Hieronder volgt een kort artikel van zijn hand, dat alles bevat wat de verantwoordelijke burger nodig heeft om zelf de antwoorden te vinden. (hl)

Door Paul Craig Roberts

uncutnews.ch

29. September 2021

Waarom worden Amerikanen gedwongen zich te laten injecteren met een stof waarvan bekend is dat die geen bescherming biedt tegen Covid, maar wel sterfte en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt?

De Israëli’s hebben nu op het TV-journaal toegegeven dat het “vaccin” niet effectief is.1

Als de “Covid-pandemie” echt is, waarom hebben Denemarken, Noorwegen en Zweden dan alle Covid-beperkingen opgeheven en verklaard dat de crisis is beëindigd? 2

Wat is de verklaring voor de vaccinatieverplichtingen? Het is algemeen bekend dat het vaccin niet beschermt – vandaar maskers en herhalingsinjecties – maar wel doodt en verminkt. Waarom zijn ze vastbesloten ons te doden en te verminken?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: