Goh, wat zou het kunnen zijn? Britse krant rapporteert, “mysterieuze stijging van hartaanvallen door verstopte slagaders”

goh,-wat-zou-het-kunnen-zijn?-britse-krant-rapporteert,-“mysterieuze-stijging-van-hartaanvallen-door-verstopte-slagaders”

02-10-21 02:40:00,

The Times of London meldde donderdag dat dokters in Schotland verbijsterd zijn door een “mysterieuze” toename van hartaanvallen ten gevolge van verstopte slagaders, bericht Infowars.com.

Tegelijkertijd verzwijgt de krant elk mogelijk verband met het Covid-19 vaccin, dat de hele zomer de schuld heeft gekregen van sterfgevallen door bloedstolsels en waarvoor talrijke artsen hebben gewaarschuwd dat het bij de meerderheid van de gevaccineerde mensen bloedstolsels zou veroorzaken (zie Frontnieuws Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden”).

Thetimes.co.uk schrijft:

Gezondheidsdeskundigen zijn verbijsterd over een grote stijging van een veel voorkomende en potentieel dodelijke soort hartaanval in het westen van Schotland.

Gedurende de zomer was er een stijging van 25 procent in het aantal mensen dat met spoed naar het Golden Jubilee National Hospital in Clydebank werd gebracht met gedeeltelijk geblokkeerde slagaders die de bloedtoevoer naar het hart afsneden.

Volgens de U.S. National Library of Medicine kan een bloedklonter een slagader of ader in het hart blokkeren, wat gevolgen kan hebben voor een aantal belangrijke organen, waaronder de benen, de longen, de nieren of het hart.

De krant meldt dat Golden Jubilee in de zomer een stijging van 25 procent zag in N-STEMI, of non-ST segment elevation, myocardiale infarcten, of hartaanvallen.

Het aantal zogeheten STEMI-aanvallen, waarbij sprake is van uitgebreide hartschade, dat bij het Golden Jubilee wordt geregistreerd, is al tien jaar stabiel op ongeveer 750 per jaar. Het aantal N-STEMI-aanvallen, waarbij er minder weefselschade is maar evenveel kans op overlijden, is in de loop van de zomer echter toegenomen.

In een citaat aan de krant somt Golden Jubilee’s hoofdadviseur cardioloog Mitchell Lindsay een groot aantal mogelijke oorzaken op, maar veronachtzaamt er merkwaardigerwijs één – het Covid-vaccin.

Er is geen enkel bewijs dat het een gevolg is van vertraagde zorg of een gemiste kans. Het is waarschijnlijk te wijten aan een veelheid van factoren: zittende mensen met lockdown; stress; mensen die symptomen negeren omdat ze zich niet in het ziekenhuis willen melden. Er zijn waarschijnlijk vijf tot tien oorzaken, die allemaal met elkaar verband houden.

Volgens de statistieken van Google is 70,3 procent van de Schotten gevaccineerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: