Het gehele land zou op zijn kop moeten staan nu Waku Waku rechtszaak fake is gebleken: geen uitspraak en zaaknummer

het-gehele-land-zou-op-zijn-kop-moeten-staan-nu-waku-waku-rechtszaak-fake-is-gebleken:-geen-uitspraak-en-zaaknummer

02-10-21 10:49:00,

Telkens als het de macht even te heet onder de voeten wordt verzinnen ze afleidingsnieuws als ontslagnemende politici of vermeende terreurdreiging. Wie de film Wag the Dog uit 1997 gezien heeft, heeft kunnen zien hoe dat spel van afleiding werkt. Deze keer laten we het echter niet ongemerkt voorbij gaan.

Nu de gehele vegan restaurant heisa blijkt te zijn opgezet en er nergens een zaaknummer of uitspraak te vinden is, is er dus een vals beeld ontstaan dat er jurisprudentie ligt dat je als café of restaurant om de QR code moet vragen, omdat anders sluiting dreigt. Die dreiging is er niet, we zijn getuige geweest van één grote media show in samenspel met de gecontroleerde oppositie (zie deze toelichting en deze toelichting).

De tijd van fake liefde en geduld en het communiceren met politie tijdens vergunningsdemonstraties of zitacties is voorbij. U moet voor uw eigen rechten opkomen, want er is geen advocaat of hoogleraar rechtsgeleerdheid die zal opstaan om dit vals spel aan te kaarten. Dan verliezen zij hun goudomrande baantjes.

Oppositie politici van FvD zullen we hier ook niet over horen, want zij moeten nu met de billen bloot en met het mes op tafel om uit te spreken dat er een fake show rechtszaak is opgevoerd. Oppositie pionnen van de staat als Viruswaarheid en Café Weltschmertz hebben mee gedaan aan deze fake news show en zijn dus medeplichtig. Niet gesproken over de restaurant eigenaren, maar ja met een hoog zwangere vrouw wil je daar lief voor blijven.

Gelooft u het niet? Kijk dan even op uitspraken.rechtspraak.nl en zie dat er geen vermelding van Waku Waku te vinden is; wel een nieuwsbericht, maar er is tot noch toe nog nergens een zaaknummer en uitspraak gepubliceerd. Dat kan ook niet, want de gehele show is nep geweest. Er ligt dus geen uitspraak en dus is er geen jurisprudentie waarop agenten, boa’s of officieren van justitie zich kunnen beroepen.

De viruswaarheid hartjes, paraplu’s en knuffels kunnen vervangen worden door vuurwerk, hooivorken en de beuk erin.

Bron linkvermeldingen: imdb.com, telegraaf.nl, uitspraken.rechtspraak.nl, gofundme.com

Let op: de artikelen op deze site worden veel gedeeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: