Hoeveel de federale regering tegenwerkt in de zaak Nawalny

hoeveel-de-federale-regering-tegenwerkt-in-de-zaak-nawalny

02-10-21 12: 00: 00,

De AfD heeft de federale regering nog een kleine vraag gesteld over de zaak Nawalny. In feite had zij zich de moeite kunnen besparen, want de antwoorden van de federale regering zijn, kort gezegd, “allemaal geheim”. Het is verbijsterend wat de federale regering niet wil onthullen.

De parlementaire fractie van de AfD heeft de federale regering al verschillende vragen gesteld om licht te werpen op de zaak-Navalny. Helaas is dit verspilde moeite, omdat de federale regering op bijna alle vragen blokkeert. Ik zal dit aantonen aan de hand van het actuele voorbeeld van de laatste kleine vraag van leden van de parlementaire fractie van de AfD. De vraag werd ingediend op 17. De vraag werd gesteld op 21. augustus en de federale regering nam tot 21. September, hoewel het niet echt iets beantwoordde. Het antwoord van de federale regering is echter pas nu online gezet.

Wie financierde Nawalny’s verblijf in Duitsland?

Na zijn vrijlating uit Charité na behandeling voor zijn vermeende vergiftiging, verhuisde Nawalny naar het Zwarte Woud en maakte daar zijn film over Poetins vermeende paleis.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: