“Ik voelde me onder druk gezet om het te nemen.”

“ik-voelde-me-onder-druk-gezet-om-het-te-nemen.”

02-10-21 12:06:00,

Hallo, ik ben een 36 jarige vrouw die op 6 augustus de eerste injectie met Moderna heeft gekregen. Ik aarzelde om het te nemen omdat ik in februari 2020 Covid had gehad (en dacht dat mijn antilichamen me zouden beschermen tegen herinfectie). Ik voelde me onder druk gezet om het te nemen, schrijft Lauren O.

Twee dagen na de prik, kreeg ik spiertrekkingen onder mijn linker ribbenkast. Het was zo’n bizarre gewaarwording – 24 uur voelde het alsof er iets aan mijn hart trok (beste manier om het te beschrijven). Na die eerste stuiptrekking periode, verspreidde het zich door mijn hele lichaam. Letterlijk. Mijn kleine teen bewoog constant, mijn onderlip bewoog 48 uur lang, mijn vingers bewogen uit zichzelf, ik had het gevoel dat er “vuurwerk” afging in mijn beide benen – vooral in mijn kuiten. Mijn dijen trilden en mijn linkerwang trilde willekeurig. Ik voelde ook af en toe een tintelende sensatie over mijn hele gezicht. Het voelt soms aan als elektrische stroom die door mijn benen loopt. Het is verschrikkelijk en het houdt niet op. Op een avond ging ik naar de eerste hulp omdat het zo erg was. Ik had het gevoel dat ik Parkinson of MS kreeg. Ze deden wat bloedonderzoeken, deden minimale testen. Ze zeiden dat mijn magnesium in orde was en stuurden me naar huis met wat anti-angst medicijnen. Ik moet toegeven dat de angstmedicatie helpt, alleen al door me te kalmeren van de constante stuiptrekkingen die nu al bijna twee maanden aan de gang zijn.

Ik wacht op een antwoord van een neuroloog voor een afspraak, maar het duurt nu al drie weken en ik heb nog niets gehoord. Ik wou dat ik naar mezelf had geluisterd en het vaccin niet had genomen. Ik zal de tweede prik NIET nemen omdat ik bang ben dat het mijn huidige problemen alleen maar zal verergeren, of de mogelijkheid om nieuwe symptomen te creëren.

Ik heb op 4 september een antistoftest gedaan en daaruit bleek dat ik een hoog aantal antilichamen had. Dit gaf me vertrouwen in mijn beslissing om geen tweede injectie te nemen.

Ik vind het heel erg voor iedereen hier op de site die negatieve bijwerkingen ondervindt. Het enige wat we kunnen doen is hoopvol blijven dat het met de tijd allemaal beter zal worden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: