mRNA-gif geïnjecteerd genetisch gemodificeerd als tikkende tijdbom in het wegverkeer?

mrna-gif-geinjecteerd-genetisch-gemodificeerd-als-tikkende-tijdbom-in-het-wegverkeer?

02-10-21 04: 29: 00,

Het is niet nodig om meer te zeggen over de mRNA gif injectie met als doel genetische manipulatie van biologisch levende wezens in de transhumanistische zin, net zoals het niet nodig is om meer te zeggen over conventionele vaccinaties in het algemeen.

De feiten hierover liggen op tafel voor iedereen die geïnteresseerd is in de waarheid (gebruik de interne zoekfunctie rechtsbovenaan de pagina – of ga direct hier naar de 40-pagina paper hierover).

De titel van dit artikel is opzettelijk voorzien van een vraagteken, vooral omdat er op dit moment geen harde gegevens en feiten beschikbaar zijn over verkeersongevallen sinds de invoering van, en afpersingsdwang bij dodelijke injectie. Het zal echter zeker interessant zijn om de officiële verkeersongevallenstatistieken van 2019, 2020, 2021 en 2022 te vergelijken.

Tot nu toe is het volgende gebaseerd op de voortdurende waarnemingen van iemand die veel op de weg zit met een scherp oog en een heldere geest.

Het is bekend dat de hersengrillpandemie leidt tot een aanzienlijke mate van onoplettendheid en afleiding in het wegverkeer.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: