Waar de spuit echt voor dient

waar-de-spuit-echt-voor-dient

02-10-21 12:39:00,

Gelezen 578

Stel nou eens dat die ‘vaccins’ werkelijk iets positiefs zouden bijdragen aan het voorkomen van deze griep of aan het verminderen van klachten. En als dan meer dan 80 % van de bevolking die spuit al heeft gekregen, Waarom moet er dan zo gefocust worden op die paar mensen die die spuit niet willen.

Het argument dat wordt aangevoerd, hetzelfde riedeltje als vorig jaar, de overbelasting van de zorg, snijdt geen enkel hout.

Als de ‘vaccins’ werken, dan zou de hospitalisatie dit jaar 80 %, of toch 70 %, of toch 60 %, nou vooruit dan, toch in ieder geval 50 % lager moeten liggen dan vorig jaar.

Want 80 % van de mensen hebben de beschermende prik ontvangen. Slechts onder dat groepje van 20 % bestaat nog het risico dat we vorig jaar rond deze tijd allemáál liepen. Beduidend minder mensen dan vorig jaar lopen nog risico, dus dat de zorg overbelast zou raken zou niet mogelijk moeten zijn.

Maar ja, misschien is de fantastische werking van de gifspuiten ook wel allemaal gelogen?

17 september 2021, FDA briefing over de ‘booster vaccins’. Oeps, meer besmettingen onder de gevaccineerden dan bij de placebo groep….Ernstige gevallen komen alleen voor bij de gevaccineerden. Gelukkig zijn het kleine lettertjes. Want als de pers hier lucht van zou krijgen……

De herfst is net begonnen. We zullen het de komende maanden gaan zien hoe goed de ‘vaccins’ en de boostershots werken.

Dat groepje van 20 % dat graag bedankt voor de gifspuit, is over het algemeen wat beter geïnformeerd over het vermeende virus dat nog nooit is aangetoond.

Wat beter geïnformeerd over een pcr test covid-19 die in 2017 al door veel landen grootschalig werd ingekocht.

Wat beter geïnformeerd over de ‘vaccins’ waar al jarenlang patenten op rustte en opeens razendsnel beschikbaar kwamen.

Wat beter geïnformeerd over de vele, zelfs dodelijke, bijwerkingen van de vaccins, die voor mensen onder de 70 meer risico inhouden dan deze griep die we nu deltavariant noemen.

Wat beter geïnformeerd over het volledig falen van de bejubelde spuiten, sterker nog, het risico om de deltagriep te krijgen is onder de bespotenen zelfs groter dan onder de mensen met zuiver bloed en een werkend afweersysteem.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: