Alle COVID-passen in Israël worden ongeldig verklaard

alle-covid-passen-in-israel-worden-ongeldig-verklaard

03-10-21 06:59:00,

Zij gehoorzamen alles wat hun door de gezagsdragers wordt opgedragen, zolang zij maar geloven dat het wetenschappelijk is.

De regels voor het Israëlische bewijs van COVID-19 inenting pas – de Groene Pas genoemd – zullen deze zondag veranderen met nieuwe voorschriften die bepalen wie in aanmerking komt voor de pas.

Vanaf zondag zullen alle Groene Passen die momenteel in gebruik zijn, vervallen en degenen die in aanmerking komen voor nieuwe passen moeten ze opnieuw laten toekennen. Door technische problemen op de website van het ministerie van Volksgezondheid, die blijkbaar te wijten waren aan grote verkeersdrukte, konden veel mensen zich echter niet registreren voor nieuwe passen. Het ministerie zei dat de oude passen “de komende dagen” geldig zullen blijven.

In het algemeen bepalen de nieuwe regels dat degenen die hun groene pas opnieuw willen laten registreren, hun derde vaccin tegen het coronavirus moeten hebben gekregen, of hun tweede dosis in de afgelopen zes maanden.

Vanaf donderdag hebben ongeveer 1,6 miljoen Israëli’s die recht hebben op de derde dosis van het coronavirusvaccin dit nog steeds niet gedaan, wat betekent dat zij niet in aanmerking zullen komen voor het nieuwe groene paspoort. De nieuwe Groene Pas-documenten zullen een digitale handtekening bevatten, die ondernemers geacht worden te scannen alvorens houders toegang te verlenen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: