Arts: Er zit iets in het Covid-vaccin waarmee ze je kunnen traceren

arts:-er-zit-iets-in-het-covid-vaccin-waarmee-ze-je-kunnen-traceren

03-10-21 01:59:00, Tijdens de ReAwaken America Tour in Colorado Springs besprak de Amerikaanse arts Christiane Northrup de ingrediënten van de covid-19 vaccins. Northrup zei dat de injecties luciferase en SM-102 bevatten – iets dat je kan traceren.

Ze zei dat een vriendin van haar door de veiligheidscontrole op de luchthaven ging en te horen kreeg: “We weten dat je niet gevaccineerd bent. Weet je waarom? Ze hebben er iets in gestopt waardoor ze je kunnen traceren.”

En om het mRNA in je cellen te kunnen transporteren, moesten ze iets in je immuunsysteem veranderen, zodat het namaak-mRNA, het kunstmatige mRNA, niet langer als een indringer zou worden herkend, aldus Dr. Northrup.

Zij veranderden een nucleotide, met als resultaat dat de aangeboren immuniteit wordt uitgeschakeld, wees zij erop. “Mensen krijgen de prik, dan komt de gordelroos terug en mensen die hersteld waren, krijgen weer kanker. Het is overweldigend.”

De vaccins bevatten ook foetaal DNA en polyethyleenglycol, “waarvoor 70 procent van de mensen allergisch is”. Het bevat ook polysorbaat 80, een emulgator die helpt de bloed-hersenbarrière te passeren,” aldus de arts.

“Ze zijn hier al tientallen jaren mee bezig. Decennia,” zei ze. “Het is een moordwapen.”

Via One America News Network Rumble-account
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biochemist – “Als je de dodelijke injectie hebt genomen…”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: