Bankcomplot van 1860 culmineert in wereldwijde genocide

bankcomplot-van-1860-culmineert-in-wereldwijde-genocide

03-10-21 06: 12: 00,

Dit driegesprek tussen Tyla Gabriel, Doug Gabriel en Mike McKibben is het meest uitgebreide overzicht van de huidige WW3 die we nu meemaken. Het is een must-see.

Zoals ik al maanden zeg, de centrale bankiers – de entiteiten die het recht monopoliseren om valuta uit te geven; degenen die de goud- en zilvermarkten manipuleren – zijn de kern van deze genocidale campagne.

Zij controleren de meest succesvolle en machtigste mensen in de wereld, die alle grote banken en corporaties leiden, politici, wetenschappers, artiesten, etc. allen worden gecontroleerd met chantage. Op hun beurt oefenen deze gechanteerde mensen macht uit die ons leven aanzienlijk beïnvloedt. Het is waar Jeffrey Epstein, de lopende coup tegen Trump en COVID botsen.

Dit is hun verklaring.

PLANDEMIC CRIMINALS – INDICTABLE EVIDENCE

Dr. Richard M. Fleming heeft al het aanvechtbare bewijs geleverd dat we nodig hebben om te beginnen met het arresteren en veroordelen van de criminelen achter de huidige pandemie die de hele wereld economisch heeft verwoest en wereldwijd miljoenen mensen heeft gedood en verminkt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: