CDC laat ziekenhuizen dood gevaccineerde mensen classificeren als “niet gevaccineerd”

cdc-laat-ziekenhuizen-dood-gevaccineerde-mensen-classificeren-als-“niet-gevaccineerd”

03-10-21 02: 23: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De Centers for Disease Control and Prevention hebben een reeks regels opgesteld met betrekking tot de classificatie van besmettelijke ziekten en sterfgevallen. Door deze regels wordt tegelijkertijd het aantal gevallen van covid bij niet-gevaccineerden opgeblazen en kunnen ziekenhuizen dode gevaccineerden classificeren als “niet-gevaccineerde” sterfgevallen.

Ziekenhuizen en laboratoria zijn verplicht deze regels te volgen en officiële covid-19 gegevens op basis van deze regels te rapporteren. Het blijkt dat deze regels zo zijn opgesteld dat het aantal gevallen van covid bij gevaccineerden en het aantal sterfgevallen als gevolg van de covid-19 vaccins worden verhuld.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: