De grootste angst van politici – BLM en Trump-aanhangers marcheren samen tegen vaccinatieplicht

de-grootste-angst-van-politici-–-blm-en-trump-aanhangers-marcheren-samen-tegen-vaccinatieplicht

03-10-21 12:04:00, Black Lives Matter is een organisatie die alles steunt wat comfortabel in hun racismeverhaal past. De sporadische berichtgeving van BLM’s leiders valt alles aan wat zij als racistisch beschouwen. Veel van hun onderwerpen zijn verre van racistisch, schrijft Outline.com.

Vrijwel allemaal zijn het valse beweringen over het blanke privilege in de Verenigde Staten. Wie de protesten van de BLM heeft gevolgd, die in de schijnwerpers kwamen te staan na de dood van George Floyd, kan gemakkelijk de neiging zien om hun standpunt aan te passen aan de agenda.

De meeste verhalen die door BLM-activisten worden gespuid, zijn vurige steunbetuigingen aan de links-liberale tak van de Democratische Partij. Zij marcheren en steunen alles wat iemand kan onderuit halen met de veelgebruikte valse verwijzing dat Amerika systemisch racistisch is.

Welnu, de geleidelijke neiging van liberale politici om een of andere vorm van COVID-vaccinmandaat te steunen heeft een nieuw portaal geopend voor de BLM.

Tijdens het laatste protest ging de basis voor hun ongenoegen niet over racisme, maar over een overheidsmandaat dat in strijd is met de grondwet van de V.S.

Wat nog interessanter is, is het feit dat Trump-aanhangers hun krachten bundelden met de BLM om te protesteren tegen de vaccinmandaten tijdens een protest in New York!

Beide kanten komen samen – de corrupte politici ergste nachtmerrie!

Video hieronder:

Coming together. pic.twitter.com/2bwT0f9Wcp

— Mary Abraham @MaryAbraham on Gab (@MaryAbra4MAGA) October 1, 2021

BLM keert de partij de rug toe die hun radicaal anarchistische ideologieën lang heeft gesteund. Heeft de liberale factie van de Democratische Partij een vijand binnen hun eigen gelederen gevonden?

In ieder geval is dit de manier waarop we als Amerikanen als één moeten optreden in de strijd tegen de tirannen!

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: