De vaccins zijn 1000% dodelijker dan COVID-19

de-vaccins-zijn-1000%-dodelijker-dan-covid-19

03-10-21 01: 21: 00,

Greg Reese’s nieuwste is boordevol gedocumenteerde feiten.

Deel dit met je Normie geliefden.

Velen zijn nu wakker geworden voor de harde realiteit van depopulatie en democide, waar we ons vandaag in bevinden en het eindspel is openlijk; om de mensheid te vernietigen onder het mom van transhumanisme.

Wat we helaas hebben geleerd is dat er een overweldigende kudde van ons is die alles doet wat het systeem haar zegt, wat verklaart hoe we zo ver zijn gekomen.

Er zijn schijnbaar miljoenen die zullen geloven wat de popcultuur hen vertelt, met inbegrip van de massale ontkenning van natuurlijke gezondheid en immuniteit, terwijl ze proberen een kennisbasis die duizenden jaren omspant te criminaliseren, terwijl corporate pophoeren praatjes spuwen voor Big Pharma’s mRNA mysterie cocktail als de enige oplossing.

En als de oplossing minder mensen is, wat de elitisten al decennia lang zeggen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: