Demo Amsterdam minimaal 25.000 deelnemers

demo-amsterdam-minimaal-25.000-deelnemers

03-10-21 03:34:00,

Officiële tellers onder toezicht van een notaris hebben bij een tussenstand (15.00 uur) 25.000 deelnemers geteld. Een goede bezochte demonstratie dus van vandaag in Amsterdam tegen de Coronamaatregelen, de vrijheidsbeperkingen en vooral de discriminerende QR-pas. Het weer was daarvoor niet echt uitnodigend.

BLCKBX.TV-oprichter Flavio Pasquino en Sietske Bergsma leiden de live-stream over de demo van 3 oktober 2021 in Amsterdam.

Bij de vorige demonstratie 5 september jl. in Amsterdam, overigens toen bij stralend weer, waren er grote verschillen in de schattingen van het aantal deelnemers tussen de MS-media en de organisatie van demo.

Het is uniek dat een vrij mediakanaal als BLCKBX.TV met 5 camera’s en drie verslaggevers live verslag deed van de demonstratie. Een ingehuurde helikopter kon door het slechte weer niet worden ingezet. Dit nadat na wat touwtrekken de helikopter van de luchtverkeersleiding toestemming kreeg boven de stad te vliegen. De Amsterdamse politie zou volgens BLCKBX.TV eerst geprobeerd hebben de toestemming te verhinderen.

Fragment uit livestream van BLCKBX.TV.

Meer informatie op BLCKBX.TV.

Volg EZAZ op Telegram

Tags: amsterdamprotest  » Lees verder

%d bloggers liken dit: