Duits parlementslid: “Meer mensen overleden aan Covid vaccin in 2021 dan in de laatste 20 jaar aan alle vaccins bij elkaar”

duits-parlementslid:-“meer-mensen-overleden-aan-covid-vaccin-in-2021-dan-in-de-laatste-20-jaar-aan-alle-vaccins-bij-elkaar”

03-10-21 09:56:00, “Beste [EU] commissie, trek aan de noodrem voor deze vaccins en stop deze experimenten op mensen. Ik smeek u!” – Europarlementariër Joachim Kuhs.

Op 16 september 2021 heeft Europarlementariër Joachim Kuhs de gevaarlijke respons van de Europese Unie op het coronavirus scherp bekritiseerd. De afgevaardigde van de Alternative für Deutschland (AfD) uit Duitsland smeekte hen te stoppen met hun experimenten op mensen, schrijft Rairfoundation.com.

Er is een verwoestend aantal sterfgevallen door Covid-19 vaccinatie, stelde Europarlementariër Kuhs.

“Wist u dat er dit jaar meer mensen zijn gestorven aan de bijwerkingen van het Covid-19 vaccin dan aan de bijwerkingen van alle andere vaccinaties bij elkaar in de afgelopen 20 jaar,” vroeg de Europarlementariër.

Kuhs vroeg zich af waarom we zo weinig horen over de bijwerkingen van het vaccin? Wat verbergt de regering voor het publiek, vroeg hij. Waarom hebben de vaccinproducenten volledige immuniteit gekregen voor alle wettelijke aansprakelijkheid?

Het Mexicaanse griepvaccin werd snel van de markt gehaald toen de gevaren duidelijk werden, aldus Kuhs. Maar waarom worden de experimentele Covid-19 “vaccins” niet uit de roulatie genomen, gezien het aantal sterfgevallen en gezondheidsproblemen die ze veroorzaken, vroeg de Europarlementariër.

Bekijk de krachtige toespraak van Europarlementariër Joachim Kuhs:

Via RAIRFoundationUSA Rumble-account

Video Transcript:

Hartelijk dank, mijnheer de Voorzitter, mevrouw de commissaris, dames en heren.

Mevrouw Montserrat verdient de eer dat dit belangrijke onderwerp vandaag op de agenda staat.

Hartelijk dank daarvoor. Er is veel gesproken over het onderwerp ontwikkeling, aanschaf en distributie van Covid-vaccins, maar vragen over de soms verwoestende gevolgen van vaccinatie zijn buiten beschouwing gelaten. Ik wil hier graag iets over zeggen.

Wist u dat er dit jaar meer mensen zijn overleden aan de bijwerkingen van het Covid-19 vaccin dan aan de bijwerkingen van alle andere vaccinaties bij elkaar in de afgelopen 20 jaar?

Hoe zit het met de ontelbare verwondingen door vaccins, waarvan sommige ernstig?

Waarom horen we daar zo weinig over? Wordt hier iets verzwegen?

Toen de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep een paar jaar geleden negatieve gevolgen had, werd het vaccin snel uit de roulatie genomen.

Ook nu nog ondervinden duizenden mensen, vooral jongeren, de gevolgen van die vaccinatie.

Ik ken een jongere die destijds werd gevaccineerd en die nu aan narcolepsie lijdt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: