Een plan voor wereldheerschappij – of ben ik gewoon een dwaas?

een-plan-voor-wereldheerschappij-–-of-ben-ik-gewoon-een-dwaas?

03-10-21 03:02:00, Neuromancer, door Oscar Chichoni Gedurende het grootste deel van de afgelopen dertig jaar heb ik getracht de mensheid te waarschuwen voor de gevaren van Agenda 21. Voor mijn inspanningen ben ik ervan beschuldigd een samenzweringstheoreticus te zijn en angst en haat te zaaien tegen de redelijke en verstandige wens om het milieu voor toekomstige generaties te behouden, schrijft Americanpolicy.org.

Het Southern Poverty Law Center heeft vier afzonderlijke rapporten tegen mij geschreven. Ik werd aangevallen op de voorpagina van de zondageditie van de New York Times. The Atlantic Magazine dreef de spot met ons anti-Agenda 21 gekken omdat wij verklaarden dat de Verenigde Naties (VN) “zijwegen zouden gebruiken om de wereld te overheersen”. En Newsweek noemde ons extremisten die Agenda 21 onwaarheden zouden verspreiden om de VN in diskrediet te brengen door te beweren dat de VN probeerde een Nieuwe Wereldorde te vestigen om “privébezit in beslag te nemen, het communisme te bevorderen en alle afwijkende meningen te onderdrukken”. En nog veel meer beschuldigingen volgden.

Het grappige van die beschuldigingen is dat ik alleen maar de voorstanders van Agenda 21 en zijn beleid van duurzame ontwikkeling heb geciteerd. Het begon met Agenda 21, daarna kregen we een remake genaamd Agenda 2030, gevolgd door de Green New Deal en meest recentelijk de Great Reset. In elk geval verzekeren voorstanders ons dat het allemaal slechts een progressieve (en vrijwillige) drang is naar een beter leven voor iedereen.

Nou, is dat echt zo? Ik heb een idee! Ik laat ze het ons vertellen in hun eigen woorden – u weet wel – die ik de afgelopen dertig jaar heb geciteerd. Dan kunt u voor uzelf beslissen – samenzweringstheorie – of een bedreiging voor de hele mensheid?

Het zijn hun eigen woorden – niet de mijne!

Alomvattende blauwdruk voor de reorganisatie van de menselijke samenleving

“De gemeenschappelijke vijand van de mensheid is de mens. Op zoek naar een nieuwe vijand om ons te verenigen, kwamen we op het idee dat vervuiling, de dreiging van de opwarming van de aarde, watertekorten, hongersnoden en dergelijke wel zouden passen. Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen, en alleen door een veranderde houding en gedrag kunnen ze worden overwonnen. De echte vijand is dan de mensheid zelf.” Club van Rome

“De daadwerkelijke uitvoering van Agenda 21 zal een grondige heroriëntatie van de gehele menselijke samenleving vergen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: