Felicity Jackson weggevaagd door het vaccin

felicity-jackson-weggevaagd-door-het-vaccin

03-10-21 09:08:00,

Velen van jullie hebben mijn verhalen gevolgd en weten dat ik last heb van niet-epileptische aanvallen (en een hele reeks andere symptomen – hoofdpijn, wazig zien, trillen, gevoeligheid voor licht enz.) sinds ik op 24 augustus 2021 mijn tweede Pf*zer V*ccin kreeg.

Helaas lijk ik niet beter te worden, en ik heb niet het gevoel dat ik de hulp krijg die ik nodig heb. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en ik lijk geen stap verder te komen. Dit gebeurt mij dagelijks en ik ben in en uit het ziekenhuis geweest. Ik ben niet in staat om door te gaan met het normale leven. Ik kan niet gaan werken, ik kan niet alleen zijn en ik kan de dagelijkse dingen niet doen die ik normaal zonder hulp zou doen.

Op de avond van 24/8 werd mijn hele lichaam verlamd. Ik werd naar bed gedragen en mijn lichaam begon te stuiptrekken. De aanvallen hielden aan tot de volgende dag. Paramedici werden op 26/8 opgeroepen. Ik werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoeken. Op 29/8 kwam ik terug in het ziekenhuis en werd ik doorverwezen naar een ander ziekenhuis waar ik bleef voor tests en observatie. Nadat ik verschillende keren 111 had gebeld, had ik rode vlaggen voor neurologische symptomen. Op 1/9 werd ik weer naar de Eerste Hulp gebracht. Ik kreeg toen een afspraak op 9/9 nadat ik was doorverwezen naar een epilepsiecentrum, maar ik heb geen epilepsie.

De aanvallen komen tussen 2-12 keer per dag voor en kunnen een paar minuten tot twee uur duren.

De laatste tijd heb ik verschrikkelijke pijnen op de borst. Op de ochtend van 15/9 werd een ambulance gebeld omdat ik dacht dat ik een hartaanval had. De spieren rond mijn hart waren verkrampt en ik kon niet ademen en had pijn in mijn arm.

Als je iemand kent waarvan je denkt dat die me kan helpen, tag hem of deel dit bericht. Dit is mijn verhaal. Dit is heel echt en het gebeurt.

*** Deze post is niet gedeeld om bang te maken of te dwingen, jouw lichaam = jouw keuze. – Instagram-account flicjackson.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: