Het vreemde fenomeen van zwart-oogige COVID-19 vaccin baby’s  

het-vreemde-fenomeen-van-zwart-oogige-covid-19-vaccin-baby’s  

03-10-21 05:11:00, Zoals beloofd deelt La Quinta Columna meer video’s van pasgeborenen waarvan de ouders tussen december 2020 en januari 2021 zijn ingeënt. Baby’s die ook bekend staan als Pandemic Babies of, meer recentelijk, Black-Eyed Babies, schrijft Orwell.city.

Naast de syndromale kenmerken die ze vertonen, vallen vooral hun zwarte ogen en hun versnelde veroudering op.

Ricardo Delgado en Dr. José Luis Sevillanos geven hierover hun mening in de volgende video.

Via ORWELLITO Rumble-account

Ricardo Delgado: Zoals beloofd, laat ik u de video zien van deze geboortes… kinderen waarvan de ouders eind december 2020 en begin januari 2021 werden gevaccineerd. Voor de conceptie, logischerwijs, voor de zwangerschap en de bevalling.

Dus, wat we zien is dat deze kinderen een soort syndromaal effect hebben. Ze hebben verschillende karakteristieke kenmerken, zoals de zwartachtige kleur van de ogen, terwijl ze normaal gesproken licht zijn als ze geboren worden. Dan krijgen ze de kleur die ze zullen hebben wanneer het netvlies en de iris worden gevormd.

Maar laten we verder gaan om de beelden te zien, en u oordeelt naar wat u ziet.

Nou, de waarheid is dat de muziek niet de meest geschikte is. Als deze beelden legitiem zijn… Je zult ze zorgvuldig moeten kiezen. Het is waar dat we meer en meer van deze video’s krijgen, dat wel.

Het is alsof er sprake is van vroegtijdige veroudering. En, fysieke kwaliteiten die je zou moeten zien op een jaar of een jaar en een beetje later, deze baby’s vertonen ze al op zeer jonge leeftijd, zoals pogingen om te kruipen met 2 weken. Dingen die niet normaal zijn. Afgezien van die zwarte ogen, wat niet echt normaal is.

We hebben, in het begin, een video laten zien die een beetje verontrustend is over het onderwerp van de “black eyes,” zoals ze de kinderen noemen die in 2021 geboren zijn. Baby’s geboren na de eerdere vaccinatie van de ouders. En wat je ziet… Wel. Zoals we zeggen, we nemen deze gevallen ‘met een korreltje zout,’ totdat we meer materiaal hebben om meer geloofwaardigheid aan het onderwerp te geven.

Maar wat we waarnemen is alsof er een veroudering of voortijdige ontwikkeling in hen zit. Kinderen van 3 maanden kunnen lopen, bijvoorbeeld, terwijl het normaal is op… Ik denk dat de dichtstbijzijnde maand die ik heb gezien negen of tien is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: