Kritisch denken met Dr Carrie Madej en Dr Christine Northrup – Tentacled Organism Identified?

kritisch-denken-met-dr-carrie-madej-en-dr-christine-northrup-–-tentacled-organism-identified?

03-10-21 03: 18: 00,

Dr Carrie Madej en Dr Christine Northrup voegen zich bij Dr Larry Palvesky op Kritisch Denken om de enge dingen te bespreken die Dr Madej waarnam in twee afzonderlijke flesjes van de vaxx die daar niet zouden moeten zijn.

Ze had beschreven dat ze in de inhoud van het flesje Moderna een “tentakelachtig organisme” had gezien dat ogenschijnlijk leefde. Deskundigen zijn teruggekomen met mogelijke kandidaten voor de identificatie, hetzij Hydra vulgaris of Polypodium hydriforme, die beide behoren tot de Cnidaria phylum en zijn de verre zoetwater neven van koralen en kwallen, waarvan verschillende soorten dynamische kenmerken hebben die van belang zijn voor Big Pharma.

Hydra’s komen bijna overal voor waar zoet water is en ze zijn gemakkelijk om mee te experimenteren omdat ze minimale verzorging nodig hebben. Ze worden uitgebreid gebruikt in de studie van morphyllaxis of weefselregeneratie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: