LIVE vanaf 14:00: Amsterdam mars voor de Vrijheid

live-vanaf-14:00:-amsterdam-mars-voor-de-vrijheid

03-10-21 08:51:00,

BLCKBX maakt een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Deze begint om 14:00 uur. Reporters zullen onderweg interviews afnemen, afgewisseld met helikopterbeelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad. Om 16:00 uur zal dez live uitzending eindigen.

Route van 5 kilimeter

Vanaf de Dam gaat de stoet over de Nieuwezijds Voorburgwal richting Amsterdam Centraal om vervolgens via de Haarlemmerhouttuinen het Haarlemmerplein te bereiken. Daar gaat de bocht naar rechts en meteen weer naar links richting de Nassaukade. Bij de eerstvolgende brug keert de groep richting de Marnixstraat, waar – bij de brandweerkazerne – de bocht naar links buigt naar de Rozengracht. Via deze gracht zal de groep in de richting van het eindpunt wandelen en wel de Dam.

Tweets

Vandaag voor het eerst demonstreren! Met het hele gezin, zus en oom en tante. Weer of geen weer☂️ dat het maar heel druk mag worden❤️#3oktoberAmsterdam

— Marietje (@Marietj07948896) October 3, 2021

Ik sta op voor een vrije toekomst voor mijn kinderen ❤ #3oktoberAmsterdam

— Bine11 (@Bine114) October 3, 2021

Mijn gevaccineerde ouders, die beiden verre van ‘extreem-rechts’ zijn, gaan morgen ook demonstreren tegen de Coronapas in Amsterdam! Omdat uitsluiting en discriminatie veel te ver gaat!🙏🏼❤️#3oktoberAmsterdam

— Rapper K.A.F.K.A (Official) (@KAFKA_Dev) October 2, 2021

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: