Opluchting onder Ebola patiënten. (alle gekheid op een pcr stokje)

opluchting-onder-ebola-patienten.-(alle-gekheid-op-een-pcr-stokje)

03-10-21 11:29:00,

Gelezen 298

Na hun gevaarlijke overtocht waren deze zogenaamde ¨bootvluchtelingen¨ uitzinnig van vreugde nadat zij uiteindelijk veilig en wel het vaste land betraden.

Zij waren per slot van rekening diegene die het door ebola teisterende land konden verlaten.

Velen gingen hen al voor, maar dit werd vanwege het risico op bezorgdheid onder de Europese bevolking niet in de pers of enkel als korte vermelding getoond.

https://m.standaard.be/cnt/dmf30062007_066//

Maar nu trof hen een ander verschrikkelijk gebeuren, het ¨coronavirus¨!

Hadden zij hun hoop gevestigd om uiteindelijk deel te kunnen nemen aan een welvarende maatschappij zonder medische uitsluiting, bleek dat ook in het westen aan bepaalde voorwaarden gedaan diende te worden om hierin deel te nemen.

Gelukkig bestaat er geen verplichting op het tonen van een ¨ik ben ebola vrij¨ pas, maar de ingevoerde QR code verkrijgbaar bij negatieve test of bewijs van vaccinatie was wel een domper op ons Europees avontuur¨ aldus R. Chiumbo.

Een uitgelaten R. Chiumbo.

Toch heeft merendeel van de ebola geïnfecteerde besloten om of een test of het vaccin te nemen, ¨want je doet het uiteindelijk toch voor een ander¨ verteld R. Chiumbo verder.

Nu kunnen ook deze Ebola geïnfecteerde dankzij het vaccin of een negatieve PCR TEST weer deelnemen aan activiteiten en zonder gediscrimineerd te worden samen met westerse QR code houders een restaurant of andere horeca gelegenheid bezoeken.

Ook hugo de jonge en mark rutte verklaarde dat zij blij waren dat nu ook deze mensen zonder discriminatie weer deel konden nemen aan de westerse maatschappij.

Bovenstaande boodschap en personen met uitzondering van link naar krantenartikel

zijn fictief en kan enig sarcasme als inhoud hebben.

Klachten over woord gebruik en foutieve spelling kunt u doorgeven aan onze eindredactie. 😉

Aan eenieder die tot hier is geraakt

Every “May The Force Be With You” In Star Wars - YouTube

6

LIKE DEZE POST. KLIK HIER.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: