Premier Ardern brengt zichzelf in verlegenheid met vaccinatiepost – 30.000 reacties onthullen vaccinletsels en sterfgevallen

premier-ardern-brengt-zichzelf-in-verlegenheid-met-vaccinatiepost-–-30.000-reacties-onthullen-vaccinletsels-en-sterfgevallen

03-10-21 12:59:00,

Deze poging heeft echt een averechtse uitwerking gehad: de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern wilde zich in een Facebook-post bijzonder ruimdenkend en open voor dialoog tonen, waarschijnlijk om “samenzweringstheoretici” en tegenstanders van vaccinatie de wind uit de zeilen te nemen. In het belang van de wereldwijde vaccinatielobby wilde zij “de bezorgdheid serieus nemen” en ingaan op de argumenten van vaccinatiesceptici, zoals Gumshoenews.com meldt.

Naïeve beschrijving van ervaring door linkse premier

Het hoofd van de regering bracht verslag uit over haar eigen vaccinatie, waarna haar arm een beetje pijn deed (“het deed me denken aan de tetanusinenting”) en zij “een beetje moe” werd, maar over het geheel genomen was alles vrij onschuldig. Het bericht eindigt in de trant van “in geval van bijwerkingen, raadpleeg uw arts of apotheker”, met een verwijzing naar informatiepagina’s van de overheid en de aanbeveling om de eigen huisarts te raadplegen.

Wat Adern niet had verwacht, waren de reacties op haar post: binnen zeer korte tijd werd de commentaarsectie daaronder een aanklacht-forum van vaccinatieslachtoffers, hun familieleden en degenen die getroffen zijn door allerlei ernstige bijwerkingen. Dit zijn opzienbarende, authentieke getuigenissen uit de eerste hand die het onachtzame optimisme van de politiek logenstraffen; een politiek waarvan de meedogenloosheid niet minder uitgesproken is in Nieuw-Zeeland dan in Europa.

Duizenden opmerkingen van verwondde mensen

Inmiddels zijn er ruim 34.000 reacties op haar post – die van Adern’s account “een forum voor het documenteren van vaccinatieverwondingen” maken, zoals een gebruiker opmerkt. Zelfs wie slechts oppervlakkig door de commentaren bladert, zal het snel doorhebben: hier zijn niet een paar gekke vaccinatie-tegenstanders samengekomen, hier is niets gepland, niet geplaatst door PR-deskundigen of meesters in het voeren van politieke campagnes, maar hier worden de gevolgen van een grootschalig medisch experiment uit de eerste hand onthuld, meldt Report24.news.

Jacinda Ardern is een overtuigd globalist en lid van de “Young Global Leaders” van Klaus Schwab. In haar land pusht zij met volle kracht elke agenda van mondiaal links, bijvoorbeeld “transgender” kwesties.

Ik heb de reacties gescand, en het is duidelijk, het is een forum geworden voor het melden van vaccinatieschade. Ik heb er hieronder een paar toegevoegd. Ik ga echt niet door 30.000 reacties heen, dus hieronder een “kleine greep” selectie, schrijft Kim L.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: