SPOT ‘EM GOT ‘EM: Spot de symbolen waarmee ‘ze’ u bespotten

spot-‘em-got-‘em:-spot-de-symbolen-waarmee-‘ze’-u-bespotten

03-10-21 03:51:00,

Gelezen 24

Deel 6: SPOT DE SYMBOLEN WAARMEE ‘ZE‘ U BESPOTTEN

De Vrijmetselaars, Free Masons, Illuministen, Satanisten, Kabbalisten, Luciferians geloven dat door het rondstrooien van zoveel mogelijk symbolen er bepaalde energiën opgewekt worden in de wereld, op aarde, bij de massa. Dit is nodig om hun ‘Messias‘ via een regenboog naar de Derde Tempel in Israël te lokken.
Er wordt hen een bijzondere Messias beloofd die naar de aarde komt om een ‘Nieuwe Wereld’ te scheppen.

Eenmaal op de hoogte gesteld welke symbolen en signalen er voor dit doel gebruikt worden ziet u deze opeens duidelijk OVERAL om u heen.

Op tv, Facebook, TikTok, Instagram, YouTube kanalen, alle social media, commercials, reclamefolders, op levensmiddelen verpakkingen, op kleding, fashion, op straat, in videoclips, in etalages, in films, in reclame commercials, in modebladen, Netflix, webwinkels, tekenfilms, merklogo’s, via celebrities en tijdens psy-ops en hoaxes.

Bovenstaande categorieën zijn uiteraard ook puur en alleen in het leven geroepen door deze satanisten, om ons kalm te houden en geheel klaar te stomen voor de Nieuwe Wereld, waarin iedereen moet knielen voor de Anti-Christ.

Een klein aantal van deze demonisch bezeten personen is al ter sprake gekomen in deze CSTV-reeks.

Erger nog zijn de ‘controlled operatives’ die, voor een zak met geld, LIJKEN te strijden voor u en met u, tégen deze elite maar als aangelijnde bastaard hellehonden erop uit zijn u de Nieuwe Wereld in te sleuren.

U wordt door hen deels en welbespraakt naar de mond gepraat, maar deze ‘flying monkeys‘ lopen doelbewust achter de feiten aan! Zij zeggen ONGEVEER wat u wilt horen, maar tot de ware kern of tot positieve resultaten komen ze expres nooit, dit om uw woede in goede banen te leiden, de duivelsaanbidders uit de wind en Satan in het zadel te houden.
En zoals u weet, die komt te paard met zijn drie vrienden vanuit de wolken!

Het is waar ZIJ in geloven en men kan dit als echte Hollandse stijfharken of dumb dumbs afdoen als onzin, het naast zich neerleggen of de andere kant opkijken (naar Netflix), maar ondertussen is die naïeviteit juist één van de redenen waardoor alles ooit zover heeft kunnen komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: