The Trueman Show #40 Door Frankema – Gecensureerd door YouTube

the-trueman-show-#40-door-frankema-–-gecensureerd-door-youtube

03-10-21 12:31:00,

Gelezen 146

Weer een geweldige podcast die ik onze CSTV volgers niet kan onthouden. Door Frankema van Stichting Vaccinvrij verteld haar verhaal bij Jorn Luka. Een vrouw die al ver vóór het corona tijdperk de weg in Nederland vrijmaakte voor het andere geluid tegen Big Pharma en de propaganda vanuit de overheid en MSM. Daarvoor heeft zij veel ellende over zich heen gekregen, maar toch altijd haar rug recht weten te houden. Een enorme inspiratie en big shoulders to stand on. 

De onderstaande tekst is overgenomen van Jorn Luka’s website, www.jornluka.com, waar de hele aflevering terug is te zien. Er staat onderaan ook een link naar Spotify waar de podcast beluisterd kan worden.

Voor deze 40ste aflevering zijn we afgereisd naar Baarn om een podcast op te nemen met mij voor mij een hele speciale gast, namelijk Door Frankema.

Door Frankema is de oprichtster van Stichting Vaccinvrij (www.stichtingvaccinvrij.nl) Met deze stichting strijdt ze al ruim 20 jaar voor meer openheid inzake de vaccins die ons worden aangeboden. Al 20 jaar staat ze voorop en wordt ze gedemoniseerd door de pharma, politici, artsen en de samenleving. En dit alles omdat ze probeert voor meer openheid en eerlijke voorlichting te zorgen. Zo heeft Door met ontzettend veel ouders van kinderen gesproken die vaccinatieschade hebben opgelopen, heeft ze uren en uren aan onderzoek met haar team gedaan naar de verschillende vaccinaties, heeft ze een super succesvol boek geschreven die inmiddels door onder andere bol.com uit de schappen is gehaald (censuur) en nog veel meer.

We spraken over hoe het voor Door is geweest de afgelopen 20 jaar. Hoe ze haar kinderen uit het systeem heeft gehaald. Het onderzoek wat ze gedaan heeft. De schrijnende verhalen van kinderen met vaccinatieschade. De geschiedenis van vaccins. Haar activisme. De keer dat ze enorm hard geframed werd bij PAUW en nog veel meer.

Ik vind het een ontzettend waardevolle aflevering. Ontzettend veel mensen spreken zich tegenwoordig uit tegen de nieuwe gentherapie corona prikken, maar geven in dezelfde zin aan geen anti-vaxxer te zijn. Waarom eigenlijk? Hebben die mensen wel onderzoek gedaan naar alle andere vaccins? Door vertelt waarom het broodnodig is om ook daar onderzoek naar te doen.

U kunt de podcast hier terugzien. De duur is 2:31:54 minuten.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: