Vrouw gewond door COVID-vaccin pleit bij gezondheidsagentschappen voor hulp, terwijl lokale persagentschap verhaal stopt na druk van Pfizer

vrouw-gewond-door-covid-vaccin-pleit-bij-gezondheidsagentschappen-voor-hulp,-terwijl-lokale-persagentschap-verhaal-stopt-na-druk-van-pfizer

03-10-21 02: 20: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In een exclusief interview met The Defender vertelt Kristi Dobbs hoe ze negen maanden lang bij gezondheidsinstanties heeft gepleit om onderzoek te doen naar de neurologische verwondingen die ze heeft opgelopen na het vaccin van Pfizer, en hoe zij en anderen proberen om de potentiële risico’s van het vaccin bekend te maken.

Kristi Dobbs, een 40-jarige mondhygiëniste uit Missouri, zegt dat ze niet meer kan werken nadat ze gewond is geraakt door het COVID-vaccin van Pfizer. Ze heeft de afgelopen negen maanden bij Amerikaanse gezondheidsinstanties gepleit voor onderzoek naar de neurologische verwondingen die zij en anderen ondervinden in de hoop een behandeling te vinden.

Sinds ze het vaccin heeft gekregen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: