Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC laat ziekenhuizen aan vaccin overleden mensen classificeren als “ongevaccineerd”

amerikaanse-gezondheidsautoriteit-cdc-laat-ziekenhuizen-aan-vaccin-overleden-mensen-classificeren-als-“ongevaccineerd”

04-10-21 04:31:00,

De Centers for Disease Control and Prevention hebben een aantal nieuwe regels opgesteld voor de classificatie van besmettelijke ziekten en sterfgevallen. Deze regels blazen tegelijkertijd het aantal covid-19 gevallen bij ongevaccineerden op en stellen ziekenhuizen in staat dode gevaccineerden te classificeren als “ongevaccineerde” sterfgevallen, bericht Globalresearch.ca.

Ziekenhuizen en laboratoria zijn verplicht deze regels te volgen en de officiële covid-19 gegevens op basis van deze regels te rapporteren. Het blijkt dat deze regels zo zijn opgesteld dat het aantal gevallen van covid-19 bij gevaccineerden en het aantal sterfgevallen als gevolg van de covid-19 vaccins wordt verhuld.

Door deze medische fraude en dit morbide bedrog kan het CDC doorgaan met het valse narratief dat het land lijdt aan een “pandemie van de ongevaccineerden”. Mensen die sterven aan het vaccin worden gebruikt als rekwisieten om de noodzaak van meer van deze dodelijke vaccins frauduleus aan de man te brengen.

Verdachte CDC-regels verdoezelen ziekenhuisgegevens, waardoor de bevolking wordt misleid

Wanneer iemand zijn eerste dosis van een covid-19 vaccin krijgt, wordt hij nog steeds geclassificeerd als “ongevaccineerd” gedurende meerdere weken na de prik. Als ze positief testen op covid-19 in de maand na de injectie, worden ze officieel geregistreerd als een “ongevaccineerd geval”.

Als het vaccin fysieke ziektesymptomen uitlokt (zoals werd gerapporteerd bij 50 procent van de ontvangers in de klinische studies), wordt deze ziekte geclassificeerd als een gezonde immuunreactie op het vaccin of wordt het aangeprezen als een mildere ziekte in vergelijking met een hypothetisch geval van covid.

Hoewel er geen manier is om een vaccinatieverwonding te vergelijken met een hypothetisch, niet-bestaand ziektegeval, wordt gevaccineerde patiënten verteld dat zij dit vermoeden als feit moeten aanvaarden. Het maakt niet uit hoeveel medicijnen de patiënt nodig heeft om de pijn te beheersen nadat hij ziek is geworden van het vaccin. Het maakt niet uit hoe vaak de gevaccineerde patiënt naar de dokter of naar de eerste hulp moet nadat hij is gevaccineerd.

De gevaccineerde patiënt wordt verteld dat deze problemen veel beter zijn dan een mogelijke infectie met het covidvirus.

Na drie tot vier weken krijgt een gevaccineerde patiënt de instructie om terug te komen voor een tweede dosis. Zelfs na het nemen van de tweede dosis worden zij niet als “volledig gevaccineerd” beschouwd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: