Australië: Verpleegsters vertellen wat er echt gebeurt in ziekenhuizen

03-10-21 10: 00: 00,

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 door StS.

Journaliste Monica Smit richtte de organisatie Reignite Democracy Australia op vanwege de rampzalige aanpak van de “pandemie” door de Australische regering.

Vorige week nog werd ze op borgtocht vrijgelaten uit de gevangenis, schrijft het kritische online magazine Health Impact News. Nu heeft Smit de nieuwe groep “Nurses Speak Out” opgericht, waar verpleegkundigen anoniem hun ervaringen kunnen melden. Zij meldden hun verhalen ook op hun Telegram-kanaal.

De verhalen waren doorgelicht door een collectief van gezondheidswerkers: “De Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA) heeft al verschillende klokkenluiders onder druk gezet en bedreigd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: