Begint het tij eindelijk te keren tegen Covid als een Amerikaanse bio-oorlogs aanval?, door Ron Unz

begint-het-tij-eindelijk-te-keren-tegen-covid-als-een-amerikaanse-bio-oorlogs-aanval?,-door-ron-unz

04-10-21 04: 32: 00,

Biowapens en het Oog van Sauron. Credit: The Conservative Treehouse.

Gedurende de laatste anderhalf jaar, denk ik dat ik bijna alleen stond op het internet in het betogen dat de late 2019 Covid uitbraak die begon in Wuhan, China waarschijnlijk het resultaat was van een Amerikaanse bio-oorlogs aanval uitgevoerd door schurken elementen van onze eigen nationale veiligheidsinstelling.

De afzonderlijke artikelen in mijn lange serie zijn enkele 350,000 keren bekeken, maar op een paar uitzonderingen na heeft bijna niemand publiekelijk zo’n uiterst controversiële hypothese onderschreven, en bijna net zo weinig van de schare lezers zijn zelfs bereid geweest om het bestaan ervan te erkennen.

Echter, die ongelukkige situatie begint nu te veranderen. Slechts een paar dagen geleden publiceerde een invloedrijke MAGA/Trumpistische website genaamd The Conservative Treehouse een stuk van 1,400 woorden waarin sterk wordt gesuggereerd dat Amerika’s “Vierde Regeringstak,” namelijk onze inlichtingendiensten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: