COVID-uitbraak veroorzaakt door volledig gevaccineerde patiënt stelt kudde-immuniteitstheorie op de proef

covid-uitbraak-veroorzaakt-door-volledig-gevaccineerde-patient-stelt-kudde-immuniteitstheorie-op-de-proef

04-10-21 08: 15: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Een paper gepubliceerd in Sept. 30 in Eurosurveillance roept vragen op over de legitimiteit van “door vaccins gegenereerde kudde-immuniteit.”

In de studie wordt een COVID-uitbraak aangehaald die zich snel verspreidde onder ziekenhuispersoneel in een Israëlisch medisch centrum – ondanks een 96% vaccinatiegraad, gebruik van N-95-chirurgische maskers door patiënten en volledige persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen door zorgverleners.

Het berekende infectiepercentage onder alle blootgestelde patiënten en personeelsleden was 10,6% (16/151) voor het personeel en 23,7% (23/97) voor de patiënten, in een populatie met een 96.2% vaccinatiegraad (238 gevaccineerden/248 blootgestelde personen).

In het artikel wordt opgemerkt dat verschillende overdrachten waarschijnlijk hebben plaatsgevonden tussen twee personen die allebei een chirurgisch masker droegen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: