De Derde Wereldoorlog komt eraan en Amerika heeft al verloren

de-derde-wereldoorlog-komt-eraan-en-amerika-heeft-al-verloren

04-10-21 08: 59: 00,

COVID-19 heeft één ding boven alles gedaan, het heeft de Verenigde Staten “geprepareerd” voor de volgende pandemie. De VS zal nooit meer in staat zijn om te reageren, het vertrouwen in het overheidsbeleid is vernietigd en een permanente gewelddadige anti-regerings onderklasse is gecreëerd, heel doelbewust, om de vernietiging van de Verenigde Staten te verzekeren.

Achter dit alles zit een nieuw niveau van analyse en controle van de mensheid met behulp van big data dat zijn oorsprong vindt in het huwelijk tussen de CIA en Google Corporation.

De echte “winst-van-functie” is op het gebied van mind control, gemanipuleerde angsten en haat met supercomputers die miljarden controleren via “beïnvloeders” en miljarden die het vermogen hebben verloren om te redeneren, het vermogen om elk aspect van hun leven te controleren, zeker een Matrix-analogie.

Een nucleaire oorlog is niet nodig. Degenen die de VS zullen vernietigen zullen nooit worden opgejaagd omdat de meesten van hen de VS al regeren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: