De ‘psychedelische renaissance’ draait volledig om zakelijke hebzucht

de-‘psychedelische-renaissance’-draait-volledig-om-zakelijke-hebzucht

04-10-21 12: 03: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

“Er begint geld te vloeien naar bedrijven die psychedelische therapie te gelde willen maken, nu nieuw onderzoek steeds meer aantoont dat het opblazen van iemands geest hem ten goede kan veranderen,” zo staat te lezen in een nieuw artikel voor de Los Angeles Times met de titel “Money is pouring into psychedelics. Ontmoet de mystieke hedge fund investeerder die de hausse financiert.”

“Deze wetenschappelijke en commerciële opwinding berust op onderzoek dat aantoont dat psychedelica de behandeling van PTSS, depressie, angst, verslaving en andere chronische kwalen van de geest een superboost kunnen geven, waardoor patiënten diep kunnen duiken, hun trauma’s onder ogen kunnen zien en – een zeldzaamheid voor geestesziekten – genezen terugkeren,” staat in het artikel te lezen. “Dat geldt zowel voor synthetische chemicaliën zoals MDMA en ketamine als voor van planten afgeleide drugs zoals psilocybine (het actieve ingrediënt in paddo’s),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: