DVK’s Hypersonische Raket

dvk’s-hypersonische-raket

04-10-21 08: 50: 00,

Kim Jong-un houdt zijn woord: het moratorium op kernproeven en ICBM-lanceringen was een mondelinge verklaring. Dat is nooit een juridisch document geworden, maar het wordt nog steeds gehandhaafd. Hetzelfde geldt voor beloften om de militaire capaciteiten uit te breiden: in de toespraak van de leider over dit onderwerp werden een aantal ambitieuze doelen gesteld.

Volgens de handelingen van het 8e congres van de Koreaanse Arbeiderspartij “staan de volgende doelstellingen op de agenda: Het ontwikkelen en in de nabije toekomst invoeren van hypersonische grond-luchtkoppen; het ontwikkelen van ICBM’s voor gebruik in onderzeeërs en te land; het beschikken over een nucleaire onderzeeër en strategische onderzeeër gelanceerde kernwapens die essentieel zijn voor het versterken van het vermogen tot nucleaire aanval over lange afstand…; het gebruik van een militaire verkenningssatelliet, het verbeteren van het vermogen tot het verzamelen van inlichtingen en het werkelijk versnellen van het onderzoeksproces voor de ontwikkeling van onbemande verkenningsvliegtuigen die nauwkeurige frontlijnverkenningen kunnen uitvoeren tot een diepte van 500 km en andere verkenningsmiddelen.”

De DVK heeft in september een kruisraket gelanceerd 2021 gevolgd door een test met een korteafstandsraket vanuit een atoomtrein.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: