Gebruik van acetaminofen door moeder tijdens zwangerschap kan leiden tot ADHD, autisme bij baby’s

gebruik-van-acetaminofen-door-moeder-tijdens-zwangerschap-kan-leiden-tot-adhd,-autisme-bij-baby’s

04-10-21 05: 36: 00,

Meer dan 90 wetenschappers, artsen en volksgezondheidsonderzoekers roepen op tot nieuwe veiligheidsbeoordelingen van de gewone pijnstiller, wijzend op toenemend bewijs dat blootstelling van de foetus aan acetaminofen het risico op neurologische ontwikkelingsstoornissen en effecten op het voortplantingssysteem kan verhogen.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Meer dan 90 wetenschappers, artsen en onderzoekers op het gebied van de volksgezondheid roepen de Amerikaanse en Europese regelgevende instanties op om nieuwe veiligheidsbeoordelingen van acetaminophen uit te voeren, wijzend op toenemend bewijs dat blootstelling van de foetus aan de veelgebruikte pijnstiller het risico op neurologische ontwikkelingsstoornissen en effecten op het voortplantingssysteem kan verhogen.

Zwangere vrouwen moeten een zo laag mogelijke dosis Tylenol en andere acetaminophen-bevattende geneesmiddelen nemen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: