Hoe in Rusland over de Europese gascrisis wordt bericht

hoe-in-rusland-over-de-europese-gascrisis-wordt-bericht

04-10-21 01: 39: 00,

De prijzen voor aardgas blijven nieuwe records breken in Europa en Oekraïne heeft Hongarije zo boos gemaakt met zijn beleid dat Hongarije niet langer gas koopt via Oekraïne. De situatie op de Europese gasmarkt is uit de hand gelopen en volledig chaotisch, maar dit is de schuld van de EU-Commissie zelf.

Ik heb verslag uitgebracht over de redenen waarom de prijzen op de gasmarkt in Europa de afgelopen dagen verschillende malen zijn geëxplodeerd, toen de gasprijzen in Europa steeds weer nieuwe records braken en nu op een ongekende 1.200 dollar per duizend kubieke meter staan. Het probleem is van eigen bodem, want Gazprom levert zijn gas aan bijvoorbeeld Duitsland voor 220 euro per duizend kubieke meter. Maar sinds de EU-Commissie de gasmarkt heeft geliberaliseerd, is aardgas een voorwerp van speculatie geworden en slaan de tussenhandelaars een slag ten koste van de consumenten.

Oekraïne betaalt nu ook – juist aan het begin van het stookseizoen – een deel van de rekening voor zijn volkomen egoïstische en bovenal nationaal fascistische beleid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: