Hoe staat het ervoor met het spuitexperiment? Deel II

hoe-staat-het-ervoor-met-het-spuitexperiment?-deel-ii

04-10-21 04:06:00,

Gelezen 1.047

Ik heb nog eens een overzicht gemaakt van de landen met de hoogste en de laagste vaccinatiegraad en dat afgezet tegen het aantal vermeende covid overlijdens.

Het aantal positieve testen laat ik dit keer buiten beschouwing omdat die wattenstaaf in de neus mij helemaal niets zegt.

Nou, ok, één plaatje dan. Omdat het mij zo opviel dat Singapore, waar bijna iedereen gevaccineerd is, nu het hoogste aantal ‘besmettingen’ ooit heeft en India, waar nu inmiddels overal ivermectine beschikbaar is, het aantal ‘besmettingen spectaculair is gedaald.

Maar nu over naar de landen met de hoogste (meer dan 74 %) en de laagste (minder dan 20 %) vaccinatiegraad:

Er zijn 2 landen die een afwijkend resultaat laten zien ten opzichte van de algemene conclusie die ik durf te trekken. De afwijkingen zijn de Verenigde Arabische Emiraten en Tanzania. Eerstgenoemde heeft een hoge vaccinatiegraad en lage sterftecijfers. Tanzania heeft een lage vaccinatiegraad en hoge sterftecijfers. In alle overige landen zien we als tendens dat de landen met een hoge vaccinatiegraad ook hoge sterftecijfers hebben en de landen met een lage vaccinatiegraad hebben juist lage sterftecijfers. Ook in de VS zien we de sterftecijfers fors toenemen.

Kijk maar:

In voorbeeldland Israël is het aantal gevaccineerden opeens gekelderd. Dat is niet omdat ze dat gifgoedje uit hun lichamen hebben kunnen halen. Nee, vrijwel iedereen heeft daar al 2 spuiten in het lijf zitten. Maar dat volstaat niet meer. Je telt nu alleen nog maar mee als ‘gevaccineerd’ als je 3 spuiten in je lijf hebt laten zetten. En kijk toch eens hoe goed het daar gaat.

Een maand geleden heb ik ook al eens een analyse gemaakt van het nut en de werkzaamheid van de covid-vaccins (gen therapie) en ik moest toen concluderen dat er geen peil op te trekken viel.

Maar nu is de conclusie duidelijk. Vaccineren levert alleen maar schade op. Het is natuurlijk al lang duidelijk dat landen niet correct de doodsoorzaken registreren. Overlijdens als gevolg van de spuiten zullen wellicht als covid overlijdens worden geregistreerd of nog meer waarschijnlijk als ‘natuurlijke dood’.

Over de afwijkingen bij de Verenigde Arabische Emiraten mag u zelf filosoferen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: