Is het Covid “vaccin” een Biowapen?, door Paul Craig Roberts

is-het-covid-“vaccin”-een-biowapen?,-door-paul-craig-roberts

04-10-21 04: 00: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Is het Covid âvaccinâ een Biowapen?


Bookmark Toggle AllToCAdd aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte Woorden Inclusief Opmerkingen

    Dr. Richard M. Fleming, PhD, MD, JD, een vooraanstaand wetenschapper die ook arts en doctor in de rechten is, wijst erop dat volgens de Code van Neurenberg die door de VS werd opgesteld en volgens welke Duitse ambtenaren, artsen en rechters na de Tweede Wereldoorlog werden berecht, en volgens een aantal internationale verdragen die de Verenigde Staten hebben ondertekend, het schenden van medische âinformed consentâ een misdrijf is waarvoor Duitsers werden terechtgesteld en verraad betekent van de kant van ambtenaren die een eed hebben afgelegd om de grondwet van de VS hoog te houden en te verdedigen.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: