Mark Levin’s AMERIKAAN MARXISME is een valse start (hoewel hij de Grote Vervanging wel aan de kaak stelt, min of meer), door James Kirkpatrick

mark-levin’s-amerikaan-marxisme-is-een-valse-start-(hoewel-hij-de-grote-vervanging-wel-aan-de-kaak-stelt,-min-of-meer),-door-james-kirkpatrick

04-10-21 04: 20: 00,

Mark Levinâs nieuwe bestseller American Marxism bevat enkele essentià “le waarheden maar leidt naar een doodlopende weg [Mark Levin’s ‘American Marxism’ Sells 1 Million Copies In First 10 Weeks, by Alana Mastrangelo, Breitbart, September 23, 2021]. Levin wil âonze instellingenâ redden maar mist dat die instellingen al aan de andere kant staan (getuige hun overweldigende steun voor natie-doorbrekende immigratie). Patriotten moeten beginnen met het uitdagen van Amerikaâs bestuurlijke elite, niet met hen te verdedigen.

Er staat ook iets goeds in het boek. Levin merkt op dat het onderwijsinstituut Amerikanen traint om hun verleden te verwerpen. Hij erkent de rampzalige gevolgen van de overname van het onderwijs door de staat, een âalien transformatie.â Het is onbetwistbaar waar dat veel opvoeders hun taak zien als het indoctrineren van hun leerlingen, en ze zijn opmerkelijk succesvol [Wide Gender Gap,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: