“Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze.”

“niet-bang-worden-word-boos,-maar-raak-niet-gedemoraliseerd-dat-willen-ze.”

04-10-21 09:33:00,

Het lijdt geen twijfel meer dat we ons midden in de grootste, meest effectieve propagandaoorlog in de geschiedenis van de wereld bevinden. Niets komt zelfs maar in de buurt. Als gevolg hiervan heeft zich een massapsychose ontwikkeld, waarbij veel normaal gesproken rationele mensen hun vermogen tot redeneren volledig zijn kwijtgeraakt. Je kunt ze stapels onweerlegbare informatie laten zien en ze weigeren er ook maar iets van te geloven. Wat is de kern van deze massapsychose? Dr. Breggin legt uit:

“Het is uiterst belangrijk dat we ons over deze poging heen zetten om ons allemaal hulpeloos, gehoorzaam en volgzaam te maken. We moeten weten: wie zijn de meesters die dit sturen? Aan de andere kant moeten we de mechanismen voor deze manipulatie begrijpen … Het is een subtiel schrikbewind … We kijken naar een revolutie tegen ons die ons als kinderen hulpeloos wil laten voelen.

In psychotherapie zien we vaak mensen die vreselijk zijn misbruikt door hun ouders, maar ze kunnen het niet onder ogen zien. Ze kunnen het niet identificeren als het kwaad… We kunnen het niet verdragen te denken dat er mensen zijn die ons kwaad willen doen en ons manipuleren. Je kunt het niet verdragen te denken dat er mensen zijn die anders zijn dan wij – mensen die plezier beleven aan kwetsen en domineren …

Dus, wil ik eerst identificeren wie deze mensen zijn. Wie doet ons dit aan? Het is tijd om het onder ogen te zien en ons te ontdoen van het idee dat dit toeval is, of dat dit gek is, of dat dit bizar is, of dat dit nergens op slaat.

Hoe is het logisch dat ze absoluut het feit negeren dat we in Amerika nu meer dan 14.000 meldingen hebben van sterfgevallen door het COVID ‘vaccin’ en dat niemand het onderzoekt? Niemand doet iets. In de jaren hiervoor, als een vaccin meer dan 20 of 30 sterfgevallen had, en zeker meer dan 100, zou het een catastrofe zijn.

Nu hebben we een vaccin dat meer doden heeft dan alle andere vaccins bij elkaar. Hoe kunnen we dat negeren? Aan de andere kant krijgen we al deze enorme [valselijk opgeblazen] aantallen sterfgevallen door COVID-19 … Dus, we kijken naar deze situatie en vragen is dat gek?

Nou,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: