Nieuwe exclusieve foto’s en video’s van COVID vaccinatieflacon onder lichtmicroscoop

nieuwe-exclusieve-foto’s-en-video’s-van-covid-vaccinatieflacon-onder-lichtmicroscoop

04-10-21 04:56:00, Enkele uren geleden heeft La Quinta Columna in haar 147ste programma nieuwe foto’s en video’s gedeeld van de microscoop-analyse van een van de vaccinatieflacons tegen COVID-19 die het team de afgelopen maanden heeft verkregen, schrijft Orwell.city.

De toelichtingen en commentaren van La Quinta Columna hieronder.

Ricardo Delgado: Eerst zien we een paar beelden, en dan zien we een paar video’s die zeer…

Dr. Sevillano: Het belangrijkste dat mensen moeten weten is dat er in vaccins niets zichtbaar zou moeten zijn onder een lichtmicroscoop. Je zou er hoogstens kleine belletjes in kunnen zien die nanodeeltjes zouden kunnen zijn, waar ze thuishoren, in de vaccins die ze hebben. Maar kleine belletjes of wat dan ook, die homogeen zijn. Ik bedoel, iets dat je allemaal homogeen zou zien, en ze zouden zich ook niet verplaatsen. Dat zou je hooguit onder een optische microscoop kunnen zien. En als je de foto’s hebt bekeken, zie je wat er onder de optische microscoop te zien is. Wat een kleine belletjes eigenlijk. Nu zul je ze zien.

Ricardo Delgado: Eerst kijken we naar de foto’s. Een van hen is deze. Goed. Het is duidelijk dat je al weet wat je daar ziet, maar deze kleine puntjes zouden hier ook niet moeten zijn. Deze die je hier ziet. Dit is het kenmerkende mode materiaal dat je al kent. Als je met de condensor speelt, geef je het een beetje reliëf zodat het licht er in kan. Je ziet het, en, laten we zeggen, je ziet het een beetje in drie dimensies. En het heeft de karakteristieke vorm van het materiaal. Dit is een van hen.

Dr. Sevillano: Voor mensen die iets van microscopen weten, alles wat u gaat zien is waargenomen met een optische microscoop, slechts 10 keer vergroot. Dat is niet super vergroot of zo. Het is wat je ziet onder de microscoop bij een vergroting van 10x. Bij 10 keer de originele grootte, werden dat soort dingen gevonden. Dit zit in het vaccin. Dus, het is geen wonder dat mensen trombose en andere aandoeningen krijgen als je dit tegenkomt… Gewoon voor jou om een idee te hebben: je zou daar niets moeten zien. Dat zou een roze veld moeten zijn – want deze microscoop heeft dat licht, maar het zou een veld moeten zijn waar je niets zou zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: