Ouders moeten het onderwijs controleren, door Ron Paul

ouders-moeten-het-onderwijs-controleren,-door-ron-paul

04-10-21 04: 00: 00,

Tijdens het gouverneursdebat in Virginia vorige week, beloofde de Democratische kandidaat Terry McAuliffe dat hij als gouverneur zou verhinderen dat ouders seksueel expliciete boeken uit schoolbibliotheken zouden verwijderen, omdat hij vindt dat âouders scholen niet moeten vertellen wat ze moeten onderwijzen.â

McAuliffe’s minachting voor ouders die vinden dat ze wat te zeggen moeten hebben over het onderwijs van hun kinderen, wordt gedeeld door de meeste âprogressieven,â en ook door sommigen die zichzelf conservatieven noemen. Zij denken dat ouders gehoorzaam de belastingen moeten betalen om de overheidsscholen te financieren en nooit enig aspect van het overheidsschoolprogramma in vraag mogen stellen.

De weigering van de schoolambtenaren om de wensen van de ouders te gehoorzamen strekt zich uit tot de anti-wetenschaps masker mandaten. Verplichte maskers zijn niet alleen nutteloos om kinderen te beschermen tegen een virus waar ze weinig risico op lopen ziek van te worden of het over te dragen, het verplicht dragen van maskers maakt kinderen zelfs ziek! Toch weigeren schoolbestuurders de wetenschap te volgen als dat betekent te luisteren naar ouders in plaats van naar de zogenaamde deskundigen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: